Speedyfix - 7 sekundi lepak za sve vrste materijala

1.956,00 RSD 1.299,00 RSD
  • Brend: Visbella
  • Kataloški broj: 540004

Speedyfix - 7 sekundi lepak za sve vrste materijala

SpeedyFix je suvi brzi lepak koji svojim jedinstvenim sastojcima i punilom popravlja skoro sve. Pukotine, rupe, slomljene delove, prorezi se mogu popraviti u roku od 7 do 15 sekundi. Može se koristiti za gotovo sve: metalečelikplastikudrvogumukeramiku i još mnogo toga.

7 sekundni ljepak sa prahom je veoma popularan kod korisnika koji popravljaju pukotine na gumama, vanjskim dijelovima elektronskih uređaja, sunčanih naočala i naočala za oči, kućnim dodacima, namještaja i svjetlima. Zapravo, njegova uporaba je tolika, koliko ima različitih predmeta.

Svestrana upotreba

Speedy Fix ima svestranu uporabu. Pomoću  njega možete trajno i učinkovito zaljepiti razne predmete napravljene od različitih materijala. Za bolju kvalitetu ljepljenja pobrinut će se isporučeni prah. Mješavina ljepila i praha omogućuje vrlo učinkovito lepljenje.

Crni prah se najčešće koristi za popravku pukotina na elementima koji su isto crne boje: rešetke branika, branik, retrovizore, nosači farova, kao i dodaci i odeća za motocikle, ključevi automobila, električni prekidači, ručke na vratima, itd.

Sivi prah međutim, se može koristiti na onim elementima na automobilu i drugde koji odgovaraju sivoj boji i delove opterećene temperaturom, jer je sivi prah otporan na toplotu. Najčešće se koristi za popravku pukotina na kućištu motora i nekih drugih sastavnih delova automobila.

Dvostruka jačina lepka i praha

U pakovanju proizvođač za sve ozbiljnije i složenije popravke, preporučuje upotrebu dvodelnog kompleta lepka i praha. Kombinacija lepka i praha pruža dodatnu snagu punjenja, brže pričvršćivanje i jaču kohezivnu silu.

Popravljeni delovi, koji su prethodno napunjeni lepkom mogu se dodatno ojačati ili poboljšati njihov izgled, pošto se ove površine mogu takođe brusiti, peskirati i farbati.

Visbella® SpeedyFix Super lepljivi set

U kompletu su dve staklene flašice lepka, svaka sadrži 10 mililitara. Pored lepka, u kompletu dolaze dva različita obojiva praška u sivoj i crnoj boji. Praškovi različitih boja omogućavaju različite primene, od branika do kućišta motora, jer su otporni na toplotu.

Uputstvo za upotrebu

Priprema: Prvo pripremite radnu površinu i pribor kao što su lepljiva traka, materijal za čišćenje itd. Obavezno nabavite sve potrebne materijale i elemente, koje ste dobili uz paket. Izbegavajte svaki direktan kontakt sa kožom!

1. korak: Proverite da li je površina koju popravljate / lepite, čista, suva i bez ulja i prljavštine. Ukoliko je potrebno površinu brusite šmirglom. Koristite isporučenu rukavicu.

2. korak: Koristite nož ili makaze i isecite u mlaznicu pakovanja, tako što ćete napraviti otvor pod uglom od  45°. Upotrebite iglicu za probijanje mlaza lepka i umetnite dodatak, kako biste ga čvrsto uklopili. Jednakomerno raspodelite lepak po površini.

3. korak: Upotrebite potrebnu količinu praha (debljina < 5mm) tako da površinu pokrijete lepkom. Ako je potrebno, uz pomoć štapića prilagodite oblik premaza i količinu praha. Zatim još jednom nanesite lepak na prah, sve dok ga ne upije.

Opomnik: Kada se lepak kombinuje sa prašinom, oslobađa se mnogo toplote i gasa, što može da uzrokuje blagu iritaciju u roku od 10 sekundi. Ako premaz nije dovoljno gust, ponovite 3- ći korak.

 

Barcode:6970625540004

Isporuka
Isporuka

MajaMpek D.O.O. (majampek.rs) nudi sledeće načine isporuke:
Srbija
Postexpres, Isporuka u 1-2 dana, Cena po vrednosti i težini narudžbine, Besplatna isporuka za porudžbine preko 5000din a do 5kg
0 din … 3000din → 

Cenovnik PostExpresa
do 0,5   250,00din
preko 0,5 do 2kg   300,00din
preko 2 do 5kg   390,00din
preko 5 do 10kg   510,00din
preko 10 do 20kg   700,00din

dodatnih 50din za postarine sa pouzecem


5000din i više a do 5kg → 0 din(besplatna isporuka

 

Majdanpek

Lično preuzimanje, Tip preuzimanje na prodajnom mestu


Isporuka u Majdanpeku - dostava našim vozilima u samom gradu

Isporuka robe preko 1500din besplatna bez obzira na težinu

Za manje poruđbenice bice naplaćena dostava 300din