Korito Prtljaznika Volkswagen Golf IV

2.779,00 RSD
  • Kataloški broj: 9541wb-3
+ -
Kupi
Molim Vas izaberite:

Korito Prtljaznika Volkswagen Golf IV

Kada prtljažnika za Volkswagen Golf (godište: 97-03) napravljena je od izdržljive plastike i savršeno se prilagođava obliku prtljažnog prostora automobila, tako da je lako možete uklopiti u svoj prtljažnik. Visoka ivica (3 cm) i vodootporan materijal zaštitiće vaš prtljažnik od prolivanja tečnosti i drugih oštećenja. Centralni deo kade ima poseban tepih, koji sprečava klizanje (anti-slip). Predmeti koje stavite na ovo mesto ostaće na mestu čak i pri vožnji na krivinama.Održavanje je takođe jednostavno - prljavštinu jednostavno isperite vodom i obrišete suvom krpom.

Slike su simbolične.

Kada prtljažnika

Prilagođava se prtljažniku vašeg vozila

Kada za prtljažnik dizajnirana je za svako vozilo ponaosob, tako da se savršeno uklapa u oblik prtljažnika vašeg vozila. U sredini ima protivklizajuću zaštitu, što sprečava da predmeti klize kroz prtljažni prostor tokom vožnje.

Kada prtljažnika se savršeno uklapa u oblik prtljažnika vašeg vozila.

Brine za uredan prtljažnik

Budući da se prilagođava vašem prtljažnom prostoru, lakše ćete održavati red i čistoću prtljažnika. Takođe može da vam pomogne organizator prtljažnika.

Kada prtljažnika održava red i čistoću prtljažnika

Svestrana upotreba

Pošto nudi dobru zaštitu, svestrano je upotrebljiva. Da li se bavite sportom i često stavljate sportsku opremu u i izvan prtljažnika? Kada prtljažnika će zaštititi vaš prtljažni prostor od oštećenja i habanja. Tako ćete potpuno bezbrižno očistiti svoj bicikl za planinu, blatnjave planinarske čizme, mokri ogrtač itd.

Kada prtljažnika nudi dobru zaštitu, svestrano je upotrebljiva

Kvalitetni materijali

Kada prtljažnika dobro zadržava tečnost, jer je izrađena od izdržljive plastike koja zadržava vodu. Visoka ivica (3 cm) zadržaće tečnost i prljavštinu u kadi. Sredina kade ima posebnu prostirku protiv klizanja. Predmeti koje stavite na ovo mesto ostaće na mestu čak i pri vožnji na krivinama.

Kada prtljažnika je izrađena od izdržljive plastike koja zadržava vodu.

Jednostavno održavanje

Sa njom su oduševljeni svi, uključujući zidare, farbare i druge servisere, jer je lako očistiti tečnost, prašinu i sitne građevinske materijale. Takođe ćete bezbrižno postaviti u prtljažnik odelo za sneg i skije, blatnjave cipele ili bicikl, kao i mokru kabanicu. Jednostavno ćete isprati kadu pod vodom i obrisati je suvom krpom.

Kada prtljažnika je jednostavna za održavanje.

Isporuka
Isporuka

MajaMpek D.O.O. (majampek.rs) nudi sledeće načine isporuke:
Srbija
Postexpres, Isporuka u 1-2 dana, Cena po vrednosti i težini narudžbine, Besplatna isporuka za porudžbine preko 5000din a do 5kg
0 din … 3000din → 

Cenovnik PostExpresa
do 0,5   250,00din
preko 0,5 do 2kg   300,00din
preko 2 do 5kg   390,00din
preko 5 do 10kg   510,00din
preko 10 do 20kg   700,00din

dodatnih 50din za postarine sa pouzecem


5000din i više a do 5kg → 0 din(besplatna isporuka

 

Majdanpek

Lično preuzimanje, Tip preuzimanje na prodajnom mestu


Isporuka u Majdanpeku - dostava našim vozilima u samom gradu

Isporuka robe preko 1500din besplatna bez obzira na težinu

Za manje poruđbenice bice naplaćena dostava 300din