Isporuka

Dostava robe

Robu šaljemo tek nakon evidentira uplate, zbog sve češće neozbiljnosti pojedinaca.

u roku od 24 sata*

Robu šaljemo pouzećem, brzom poštom, u roku od 24 sata od porudžbenice na Vašu adresu. U slučaju da tražene artikle trenutno nemamo na stanju obavestićemo Vas mailom ili SMS-om o mogućem roku isporuke. Uobičajeni rok isporuke brze pošte je 1 do 5 radnih dana od momenta preuzimanja pošiljke. Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče. 

Dostava Post Expressa je od 9 do 19h, subotom od 9 do 12h. U slučaju nemogućnosti uručenja pošiljka se vraća u prijemnu poštu gde se može preuzeti narednih 5 dana sa izveštajem koji je kurir ostavio ili sa brojem pošiljke koji možete dobiti od nas na broj telefona +38163310828. Posle ovog roka pošiljka se vraća pošiljaocu. Takođe, za isporuku Post Expressom postoji opcija uručenja najkasnije do 12h. Za ovu opciju potrebno je da nam naglasite da želite isporuku od 9 do 12h, prilikom naručivanja u napomeni, e-mailom ili SMS-om na broj +381677124145. Ta opcija se dodatno naplacuje 50dinara.

Dostava je besplatna za kupovinu paketa težine do 4,99 kg. vrednosti preko 5.000,00 dinara, i sve narudžbine do 9,99 kg. vrednosti preko 5.000,00 dinara. Moguća je kombinacija više različitih proizvoda iz različitih kategorija.

Robu poručenu u Majdanpeku, vozimo prevozom firme, i za sve porudžbenice koje prelaze 1500 din dostava je besplatna, za manje iznose od 1500din dostava se naplaćuje 300 dinara bez obzira na tezinu robe. Sve porudžbenice poslate do 10h biće dostavljene istog dana, ostale ce biti realizovane u toku narednog radnog dana.

Sve artikle pakujemo u zaštićenu ambalažu, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

Trenutno nismo u mogućnosti da robu šaljemo u inostranstvo.

*U vreme vikenda, državnog praznika i usled dejstva više sile ovaj rok može biti duži. Roba će biti spakovana i poslata u ovom roku, na Vašu adresu je možete očekivati u roku od 24 do 72 sata od momenta potvrde kupovine u zavisnosti od rasporeda isporuka brze pošte.